Welcome, Unregistered.

Welcome to VTC talk Forums.
Remember Me?
Blue Jeans Network
Extends high quality video communications beyond the traditional boundaries of specialized conference rooms, allowing employees throughout an enterprise to interact more effectively with each other, and with their customers, partners, and suppliers.
www.bluejeans.com
Go Back Video conferencing / Telepresence Forum > VTC Hardware > Secure Conferencing > Unable to receive content on Tandberg
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-18-2015   #1
buttnerd
Rookie Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 3
buttnerd - Has only 10 Tech Points
Default Unable to receive content on Tandberg

I have a Tandberg 6000 MXP on my secure ISDN line. Over the last couple of years more and more sites that I deal with are upgrading to the newer Polycoms that send out two video streams. If the host site is pushing content when I first dial in I see the content for about 10-15 seconds and then it goes away and all I get is the camera video. If I can get them to push only the content we can see it. My system is about 7 years old and I don't have access to the internet to get updates. Is this a setting problem? Is there a way to download the update/s needed to make the system work? Or should I get the boss to buy me a new system?
buttnerd is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2015   #2
gell0011
VTC Professional
 
gell0011's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Darwin, Australia
Posts: 113
gell0011 - Has only 10 Tech Points
Default

Hello buttnerd,
Can you provide more info...
1/ Have you verified that you have the dual video option enabled on your system?
2/ Can you receive content from other Tandberg/Cisco systems?
3/ Have you verified that the other sites are sending content as H.239, not the old "people & content" that Polycom used?
4/ Have you reviewed the log on your endpoint to see, why the content gets dropped?
Cheers
Des
gell0011 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2015   #3
buttnerd
Rookie Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 3
buttnerd - Has only 10 Tech Points
Default

Des,
1- I could not find the option to enable the dual video option. The Tandberg was purchased 6-8 years ago and has not been on a network to upgrade the software.
2- I can receive content of Tandberg, I don't know if I've ever been on line with a Cisco, I don't normally ask about Cisco.
3- H.239 is enabled at my end however the one location I think I can probably get an answer from is out of the office for the holidays.
4- I can't find the endpoint log, any idea how I might be able to bring that up?

Another issue this is a secure system using KIV7 and an Adtran. Another person I've been speaking with wondered if this is an Adtran issue not a Tandberg issue?

I appreciate any help you can give me.

Dave
buttnerd is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tandberg 1000 - Unable to dial numbers using remote control joshiro Systems and solutions 2 01-10-2012 12:04 PM
Unable to play movie in people plus content tirthasarathi MCU 8 05-06-2011 06:56 AM
Unable to make Video calls between Cisco & Tandberg Endpoints majorprashant Integration 3 10-07-2010 09:58 AM
HDX7000 unable to receive dual stream content from Aethra Vega X7 aimsit CODEC 1 08-29-2010 09:10 PM
cannot receive video from the far end Robert.DiOrio IP Telephony 0 08-02-2010 06:04 PM

Register

Username
Password
Email
Close
3.8.4
Copyright 2017 VTCtalk.com
Copyright (c) 2004 - 2012, Crependo. All Rights Reserved